Ga naar de inhoud

Lijst van Materialen en Diensten

Ons doel is top-kwaliteit huizen te bouwen met ecologische materialen. Wij hopen dat steeds meer mensen gaan kiezen voor voor houten huizen die generaties lang meegaan, die functioneel zijn en goed in de natuur passen. We kiezen onze materialen zorgvuldig en in overleg met de klant, gebaseerd op de locatie en voorkeuren.

Hieronder leggen we kort uit wat is inbegrepen in onze leveringen en diensten. Voor meer info kunt U altijd contact met ons opnemen.

Fundering


Klanten zorgen zelf voor de fundering, in overleg met lokale aannemers. Wij ondersteunen met technische informatie en overleg. Wij bouwen niet zelf funderingen.

Houten bovenbouw/casco


We bouwen drie typen casco: houtskelet, logbouw en CLT

Isolatie


We kunnen diverse isolatiematerialen toepassen: glaswol, minerale wol of houtwol. Dikte is afhankelijk van de lokale omstandigheden en eisen in de lokale bouwverordening.

Ramen


We zijn flexibel en bieden diverse soorten ramen aan: double of drielaags glas, hout, PVC of aluminium, openend naar buiten of naar binnen, of schuifdeuren

Transport


Wij werken hoofdzakelijk in Europa en verzorgen het transport over de weg. Onze ploeg regelt het lossen van de vrachtwagens.

Assemblage


Wij sturne een assemblage-team naar de bouwplaats, en wij assembleren Uw huis. We verkopen geen kits voor zelfbouw.

GET IN TOUCH

Vragen?